KILDEGAARDEN - DANSK KØDKVÆG

Kildegaarden kødkvæg i restauranter og storkøkkener
Salget af det danske kvalitets kødkvæg fra Kildegaarden til restauranter, kroer, hoteller, storkøkkener m.v. varetages af BF-OKS A/S.

BF-OKS A/S
BF-OKS A/S leverer kvalitets kød overalt i Danmark, til konkurrencedygtige priser. Vores nøgleord er gensidig tillid og tryghed. Vi tilbyder et bredt sortiment af bæredygtige produkter og høj leveringssikkerhed.

Hos BF-OKS A/S har vi fokus på smag. Med et højt serviceniveau går vi altid efter at levere en ensartet høj kvalitet til vores kunder.

Vi går ind for åbenhed og dialog, og er altid parate med den rette faglige rådgivning! Kundens ønsker og behov er i højsædet. Individuelle ønsker til udskæring og specialprodukter gør at vi fortsat fungerer som specialisten.

Hos BF-OKS A/S stiller vi høje krav til kødets kvalitet og dyrenes opvækst, samt til kort transporttid fra landmand til slagteri.

Vi ønsker at vores kunder og leverandører stiller lige så høje krav som os. Vores overbevisning er at det er en god og sund måde at samarbejde på, når alle parter arbejder efter den højeste fællesnævner. Dette gør arbejdet hos os meningsfyldt og inspirerende.

Al henvendelse vedrørende engroshandel til virksomheder rettes direkte til:
BF-OKS A/S
Mejerivej 14
5874 Hesselager
Tlf: 62 25 31 11
E-mail: bf-oks@bf-oks.dk

@www.mit-bureau.dk