KILDEGAARDEN - DANSK KØDKVÆG

Gitte og Erik Skovsgaard er indehavere af en gammel herregård – “Marieberg”, som ligger i nærheden af Falköping i Sverige.

Herregården bruges til udlejning – hele året rundt…
Herregården består af tre bygninger. Den store, gule hovedbygning med plads til 12 voksne og 2 børn, den hvide bygning, der huser 5 voksne og 1 barn samt det lille gule hus, hvor der er 7 voksne- og 2 (+1) børnesovepladser.

Så, hvis du hører til dem, der synes, at ferie er lig med smukke fjelde, en dukkert i en vidunderlig badesø – lige rundt om næste hjørne, en vandretur i storslåede skove og naturområder. At kaste snørren og fange aftenens grillmenu, nyde rislen fra et lille vandfald og sige goddag til Hr. Elg… så er Sverige stedet for dig og Marieberg har det hele inden for rækkevidde. Også i vintersæsonen er Marieberg ideel som base for f.eks. en skiferie eller hvad med en juleferie, hvor hele familien kan være samlet på et sted.

Husene kan bookes gennem Novosol – eller direkte hos Kildegaarden
Husene på Marieberg kan bookes hver for sig, men gården kunne også danne ramme for et større selskab – f.eks. en familiefest eller en ferie med vennerne.

Læs meget mere om Marieberg

@www.mit-bureau.dk